24 февр. 2017 г., 10:01

Тревога 

  Поэзия » Философская
429 0 1

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Най се тревожа когато
Не мога да се изакам богато
Чувствам се пълна, но не и ценна,
С дискомфорт във областта коремна.
Стомашно-чревният ми тракт
Не отмерва никак той във такт.
Май излязъл е в антракт 
И за мен е тъжен този факт.
Сливи ядох, пих и чай,
акото държи се здраво май.
Искам да му кажа аз гудбай
И да сложа вече край.
Дали ще има хепи енд 
Тоз безкраен лош момент
Или с лайното вечно ще си ходя?
Запечена ще бродя...

 

 

 

© Константина Константинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И служебният премиер имал стихове на тая тема. Така се чу в едно тв предаване.
Предложения
: ??:??