9 дек. 2012 г., 13:01

Тревожно 

  Поэзия » Другая
566 0 0

Боже, какъв динамичен век ни отреди!

С бурни събития, тежки съдби и голи надежди.

Човечеството към своя край така се е забързало,

че няма избор вече, времето отдавна е загубено.


Задъхана, планетата едва издържа,

с боклуци  е зарината навред,

глобалното затопляне проблем едно е,

войни се водят за природен газ и нефт.


... А... ще ми се това да е шега,

спокойно да живеем в свой измислен свят.

Да пишем стихове за хубави неща,

а тъжните далеч, далеч да скрием...

© Дария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??