Три години там си... в Светлината,
три години, ярката звезда
дните ни безмълвно озарява.
Вяра ни изпраща във нощта.
Три години молим се и знаем
в мир сега е чистата душа.
Ангел бял си литнал към безкрая,
с вечната небесна тишина.
Винаги в сърцата си ще пазим
спомен за момчето - Доброта,
диря светла в пътя ни оставил,
единствената вярна - Любовта!
© Таня Мезева Все права защищены
Благодаря ти
за този и за всички
твои стихове!
Твоят стих зове
към доброта и нека
благославя тя!
И продължавай все така със своите преискрени стиховезби! -
Защото всички те преграда са за осквернителите на съдби...