19 мар. 2021 г., 08:25

Три любовни хайку 

  Поэзия
178 0 0

капка пот блести

върху топлата кожа

солена тъга

*

очите болят

слънцето се разтваря

в мрежа спомени

*

нежна длан спуска

по босите стъпала

шепа лешници

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??