Mar 19, 2021, 8:25 AM

Три любовни хайку 

  Poetry
180 0 0

капка пот блести

върху топлата кожа

солена тъга

*

очите болят

слънцето се разтваря

в мрежа спомени

*

нежна длан спуска

по босите стъпала

шепа лешници

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??