6 сент. 2006 г., 14:28

Три миниатюри 

  Поэзия
893 0 2



Вие искате да знаете какъв човек съм.
Не.
Не ще научите какъв съм никога.
Със всичките си опити ще стигате до никъде.
И все ще научавате какъв човек съм
БИЛ.

              ° ° °

Три черти последни - като точки,
затвориш ли очи - заспиваш.


             
° ° °

Те наистина са влюбени.
Двама, влюбени
       в един и същи блус
дали танцуват?

              ° ° °

© Огрян Орешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??