24 нояб. 2019 г., 23:14

Тридесет думи за Коледа 

  Поэзия
3905 11 22

На Коледа се случват чудесата,

аз зная го, затуй ще ви орисам!

За трийсет дни – от днес, до тази дата,

аз мойте трийсет думи ще напиша!

 

Любов и Здраве, Радост и Усмивки,

и Вечно Топло, Сгряващо Душите.

Почтеност, Разум, Нежните Целувки,

Отекващи в Сърца от Обич Впити.

 

Доверие, Подкрепа и Отплата,

и Съпричастност, Мъдрост, Щедрост Чиста.

Безмерна Вяра, Щастие, прелято

във Всеки Дом – с Хармония Лъчиста.

 

24.11.2019

© Данаил Таков Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Коледно наричане »

7 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??