Пусни ме в себе си без страх,
душата нежно отвори!
Ти чужда за вина и грях -
пусни ме в себе си без страх!
В очите светлина познах,
сърцето от любов гори.
Пусни ме в себе си без страх,
душата нежно отвори!
© Асенчо Грудев Все права защищены
да спра аз порива набол...
Но устни с дъх на липов мед
насипват в раните ми сол..."
Нещо любимо, написано от мен за един мой любим автор... 😊