4.11.2020 г., 10:07 ч.

Триолет 

  Поезия » Любовна, Строги форми
583 0 4

Пусни ме в себе си без страх,

душата нежно отвори!

 

Ти чужда за вина и грях -

пусни ме в себе си без страх!

 

В очите светлина познах,

сърцето от любов гори.

 

Пусни ме в себе си без страх,

душата нежно отвори!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??