4 nov 2020, 10:07

Триолет 

  Poesía » De amor, Formas graves
859 0 4

Пусни ме в себе си без страх,

душата нежно отвори!

 

Ти чужда за вина и грях -

пусни ме в себе си без страх!

 

В очите светлина познах,

сърцето от любов гори.

 

Пусни ме в себе си без страх,

душата нежно отвори!

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??