30 июн. 2010 г., 10:40  

Тройната ламя 

  Поэзия » Гражданская
630 0 0

Срещу лидера на ДАНС -

голям обществен резонанс.

Голяма мафия е БСП-то,

Алексей Петров е келемето.

 

Ще накажат ли коалицията тройна,

дето бе хиената разбойна?

Грабеха държавата лъжците,

на еврофондове крадците.

 

Дали ще има съд за тях,

дето вършеха смъртен грях,

че смучеха за бедните пари?

Народе, накажи ги ти!

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??