Jun 30, 2010, 10:40 AM  

Тройната ламя 

  Poetry » Civilian
691 0 0

Срещу лидера на ДАНС -

голям обществен резонанс.

Голяма мафия е БСП-то,

Алексей Петров е келемето.

 

Ще накажат ли коалицията тройна,

дето бе хиената разбойна?

Грабеха държавата лъжците,

на еврофондове крадците.

 

Дали ще има съд за тях,

дето вършеха смъртен грях,

че смучеха за бедните пари?

Народе, накажи ги ти!

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??