14 дек. 2007 г., 09:06

Тротоарното момиче 

  Поэзия
544 0 2
 

 

Тротоарното момиче

 

На трамвайната спирка,

стъпващо между недопушени

фасове,

стои тротоарното момиче.

Обикнало тротоара, защото

няма кой друг да обича.

Трамваите минават,

но то не чака никой от тях.

Чака поредния любител

на тротоарни момичета.

Ето го!

Довиждане, недопушени фасове.

До скоро, скъп тротоар.

Потънало в един автомобил,

тротоарното момиче замина!

 

 

 

 

© Мария Чонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздравления!
  • Много интересно стихче, красиво написано!!!
    Поздравления, мила Мария!
Предложения
: ??:??