14 dic 2007, 9:06

Тротоарното момиче 

  Poesía
545 0 2
 

 

Тротоарното момиче

 

На трамвайната спирка,

стъпващо между недопушени

фасове,

стои тротоарното момиче.

Обикнало тротоара, защото

няма кой друг да обича.

Трамваите минават,

но то не чака никой от тях.

Чака поредния любител

на тротоарни момичета.

Ето го!

Довиждане, недопушени фасове.

До скоро, скъп тротоар.

Потънало в един автомобил,

тротоарното момиче замина!

 

 

 

 

© Мария Чонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздравления!
  • Много интересно стихче, красиво написано!!!
    Поздравления, мила Мария!
Propuestas
: ??:??