Труден си за обичане...
И за омраза си труден
И от чувства прелитащи
избирам си друго.
Труден за помнене
И за забрава си труден,
Но ръцете ми още
не копнеят за други.
Труден на щастие
И на гибел си труден.
И в нас пак възкръсва
онова пролетно чудо.
Трудна на вяра
И на безверие трудна,
Аз пак те последвах
за гибел последна.
© Калина Игнатова Все права защищены
Поздрав!