May 27, 2007, 7:33 PM

Трудно 

  Poetry
675 0 4
 

Труден си за обичане...

И за омраза си труден

И от  чувства прелитащи

избирам си друго.


Труден за помнене

И за забрава си труден,
Но ръцете ми още

не копнеят за други.


Труден на щастие   

И на гибел си труден.

И в нас пак възкръсва

онова пролетно чудо.


Трудна на вяра

И на безверие трудна,

Аз пак те последвах

за гибел последна.

© Калина Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??