6 окт. 2010 г., 21:44

Трудно е 

  Поэзия
581 0 1

Трудно е със самотата да се справиш,

трудно е да паднеш и да  се изправиш,

Трудно е да обичаш, а любовта ти да е нежелана,

трудно е да ти се плаче, а да трябва да си засмяна.


Как да обясниш със думи на сърцето песента,

как да превърнеш в лято на душата есента.

Да знаеш, че любимият ти пред тебе стои 

и да не можеш да му кажеш 'Остани'

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Аааа... направо му показвай вратата, душо!
Предложения
: ??:??