7 февр. 2008 г., 11:32

Трябва... 

  Поэзия » Философская
751 1 1

Трябва...

Кажи си: "Трябва да успея!"

Трябва да надвия своя нрав!

Трябва да успея и ще го направя!

Трябва да мога да обичам!

Трябва да мога да забравя!

Трябва да съм силен!

Трябва да съм АЗ!

Трябва да мога да отказвам!

Трябва да искам любов!

Трябва да...

А дали?!

© Магдалена Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Трябва...

    Хубаво е, поздрав!
Предложения
: ??:??