13 нояб. 2010 г., 22:12

Трябва 

  Поэзия » Другая
1290 0 9

Трябва да се усмихваме

на всеки ден,

на всеки час,

на живота изваян от птици!

Трябва да поемаме дъха

на лъча спуснат

от няколко жици,

да рисуваме криле,

да гоним вятъра

в полето непознато

и да се усмихваме

повече,

отколкото трябва!

Трябва да имаме

сърца,

по-големи и пълни

с надежда и топлина!

Трябва да имаме

доброта, която

някой ден ще спаси света!

Трябва да бъдем

най-вече хора,

а не название и копия

на реалността!

 

© Силвия Йорданова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??