18 дек. 2011 г., 22:13

Трябва да си ми приятел 

  Поэзия » Другая
731 0 3

Аз се чудя дали
ще ми подадеш ръка,
ако много ме боли
и нещо мъчи моята душа?

Чудя се също дали,
ако се смея, ще се смееш?
Ако дъжд от спомени вали,
ще дойдеш ли в тях да живееш?

И ако ти се говори,
ще ме помолиш ли да слушам?
Ще поискаш ли с теб да се боря,
срещу всичко дошло ти до гуша?

И когато твоите мъжки очи
блестят от щастие голямо,
с мен дали ще го споделиш,
да му се радваме двама?

От каквото и да имаш нужда,
ще ти бъда слушател!
Не искам да съм чужда,
трябва да си ми приятел!

© Т.Т. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??