8 янв. 2009 г., 15:09

Трябвало е да бъдем 

  Поэзия » Другая
699 0 0
 

Трябвало е да бъдем

безкрайно щастливи,

само защото е било тогава,

а не сега.

Мразя и нощите, и дните,

защото винаги съм озлобена,

грохнала, унила.

Да се боря ми е писнало,

а да се предавам не ми е писано.

Но докато виждам смисъл в борбата,

винаги ще има бъдеще.

© Нати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??