Jan 8, 2009, 3:09 PM

Трябвало е да бъдем 

  Poetry » Other
705 0 0
 

Трябвало е да бъдем

безкрайно щастливи,

само защото е било тогава,

а не сега.

Мразя и нощите, и дните,

защото винаги съм озлобена,

грохнала, унила.

Да се боря ми е писнало,

а да се предавам не ми е писано.

Но докато виждам смисъл в борбата,

винаги ще има бъдеще.

© Нати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??