13 авг. 2022 г., 13:04

Трябваш ми ... 

  Поэзия
294 0 3

Трябваш ми,

макар да си така далече,

за да вярвам,

че я има тази вечност -

любов наречена ...

Друго аз от теб не искам,

стига ми да те обичам,

такава, неизмислена ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??