13.08.2022 г., 13:04 ч.

Трябваш ми ... 

  Поезия
311 0 3

Трябваш ми,

макар да си така далече,

за да вярвам,

че я има тази вечност -

любов наречена ...

Друго аз от теб не искам,

стига ми да те обичам,

такава, неизмислена ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??