17 дек. 2007 г., 14:34

Тръгвай с нея...;( 

  Поэзия » Любовная
1360 0 3
Тръгвай с нея,
щом любовта ми не ти стига,
щом за теб съм поредната глупачка!
Тръгвай с нея, щом
за теб любовта ни е невъзможна!
По-щастлив щом ще бъдеш ти,
върви си и не се обръщай,
остани със нея, щом за теб не значех нищо!
Не ме гледай така,
знай, аз ще плача,
но не искам да ме виждаш!
Не бих те сменила с никой друг!
Не бих сменила целувките ти!
Но щом си по-щастлив без мен,
върви си, иди при нея!
Да си с мене, няма причина,
щом любовта си на друга ти дари!
В очите ми болката личи!
Сълзите бавно се стичат,
но върви при нея, щом решил си го така!

© Кики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??