31 авг. 2011 г., 20:41

Тръгвам си 

  Поэзия » Другая
534 2 4

 

Тръгвам си, защото ми омръзна
винаги да бъда неразбран,
и всеки ден да искаш обяснения,
които аз не мога да ти дам!

Омръзна ми, когато съм със тебе,
намръщено да гледаш ти към мен
и всеки път, когато кажа нещо,
да казваш, че съм скапал твоя ден!

Днес тръгвам си и да е ясно,
че нямаш право да ме спреш,
защото и при тебе да остана,
ти никога не ще ме разбереш!

 

17-12-2010             L

© Божидар Божинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??