18 янв. 2014 г., 19:52

Tръгвам си 

  Поэзия
492 1 0

Затварям вратата.
Излизам от тук.
Без дори да си взема нещата,
отивам при друг.

Няма нужда да чакаш,
да се върна не смятам.
Вече само за "чао" ще ми махаш.
Изгуби борбата.

Така ти се пада!
Имаше ме, не ме оцени.
Да съм твоя не заслужаваш.
Аз си тръгвам и ти си върви. 

© Рали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??