18.01.2014 г., 19:52 ч.

Tръгвам си 

  Поезия
490 1 0

Затварям вратата.
Излизам от тук.
Без дори да си взема нещата,
отивам при друг.

Няма нужда да чакаш,
да се върна не смятам.
Вече само за "чао" ще ми махаш.
Изгуби борбата.

Така ти се пада!
Имаше ме, не ме оцени.
Да съм твоя не заслужаваш.
Аз си тръгвам и ти си върви. 

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??