Jan 18, 2014, 7:52 PM

Tръгвам си 

  Poetry
491 1 0

Затварям вратата.
Излизам от тук.
Без дори да си взема нещата,
отивам при друг.

Няма нужда да чакаш,
да се върна не смятам.
Вече само за "чао" ще ми махаш.
Изгуби борбата.

Така ти се пада!
Имаше ме, не ме оцени.
Да съм твоя не заслужаваш.
Аз си тръгвам и ти си върви. 

© Рали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??