15 мая 2020 г., 12:39

Тръни 

  Поэзия » Оды и поэмы
637 0 0

Нарече ме цвете

И ме изтръгна от това което ми даваше живот

Да задоволиш егоистичното си желание

Да нахраниш гладните си очи

 

Сега съм тръните под краката ти

пораснали от изсъхналите ми цветчета

разпилéни на земята.

© M. V. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??