May 15, 2020, 12:39 PM

Тръни 

  Poetry » Odys and poems
568 0 0

Нарече ме цвете

И ме изтръгна от това което ми даваше живот

Да задоволиш егоистичното си желание

Да нахраниш гладните си очи

 

Сега съм тръните под краката ти

пораснали от изсъхналите ми цветчета

разпилéни на земята.

© M. V. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??