15.05.2020 г., 12:39 ч.

Тръни 

  Поезия » Оди и поеми
562 0 0

Нарече ме цвете

И ме изтръгна от това което ми даваше живот

Да задоволиш егоистичното си желание

Да нахраниш гладните си очи

 

Сега съм тръните под краката ти

пораснали от изсъхналите ми цветчета

разпилéни на земята.

© M. V. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??