17 нояб. 2014 г., 18:01

Тръпка 

  Поэзия » Другая
471 0 0

Тръпката е изживяване различно...
Новото лице, енергия и мироглед.
Реално - толкова е прозаично!
Просто търсиш някой друг във теб.

 
 

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??