17.11.2014 г., 18:01 ч.

Тръпка 

  Поезия » Друга
468 0 0

Тръпката е изживяване различно...
Новото лице, енергия и мироглед.
Реално - толкова е прозаично!
Просто търсиш някой друг във теб.

 
 

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??