Ето че обикнах
даже с тебе свикнах
обичам да ти казвам
колко те обичам.
Живота ми без теб е
пълна тишина
и щом теб те няма
потъвам в тъга.
Недей да ме оставяш
недей да ме забравяш
тъжни ще са дните
и във мен ще са сълзите.
Ето че те има
да при мен си тука
нека вдигнем чаши
на всичките напук.
14.03,2013год
© Кармен николова Все права защищены
Поздравления и приятен ден, Кармен!