Apr 22, 2015, 6:27 PM  

Тръпка 

  Poetry » Love
462 0 1

Ето че обикнах

даже с тебе свикнах

обичам да ти казвам

колко те обичам.

 

Живота ми без теб е 

пълна тишина

и щом теб те няма

потъвам в тъга.

 

Недей да ме оставяш

недей да ме забравяш

тъжни ще са дните

и във мен ще са сълзите.

 

Ето че те има 

да при мен си тука

нека вдигнем чаши 

на всичките напук.

 

 14.03,2013год

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Едно любовно стихотворение написано много искрено, емоционално и с хубав стих.
    Поздравления и приятен ден, Кармен!
Random works
: ??:??