19 окт. 2015 г., 18:17

Туй ли беше? 

  Поэзия » Пейзажная
604 0 1

Ние сме общност от сплетени длани,

от корени дълбоки и птици заклани.

 

Спънати свини в кочина пушат

тревица, а нейде дечица се мъчат.

 

Боклукчиви левскари сополите бършат,

а горди ЦСКА-ри плеймейтки кършат,

 

Цървули си селяци лъскат денонощно,

а сливата диваци брулят много мощно.

 

И всичкото това е всекидневие

на делничното, празно ежедневие...

 

* * *

 

туй беше

© Захарин Канчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • трудно го вадиш... това пусто вдъхновение, Захарине
    ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Предложения
: ??:??