28 дек. 2008 г., 18:37

Тук и сега 

  Поэзия » Любовная
565 0 2

Първо  тук  

ще  го напиша -

обичам те!

После нежно

ще ти го прошепна -

докато милвам те...

Ще го изкрещя

от страст -

докато любиш ме...

И ще го повтарям

всеки път -

когато искаш ме...

Обичам те! Тук и сега!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??