28 dic 2008, 18:37

Тук и сега 

  Poesía » De amor
552 0 2

Първо  тук  

ще  го напиша -

обичам те!

После нежно

ще ти го прошепна -

докато милвам те...

Ще го изкрещя

от страст -

докато любиш ме...

И ще го повтарям

всеки път -

когато искаш ме...

Обичам те! Тук и сега!

© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??