28.12.2008 г., 18:37 ч.

Тук и сега 

  Поезия » Любовна
547 0 2

Първо  тук  

ще  го напиша -

обичам те!

После нежно

ще ти го прошепна -

докато милвам те...

Ще го изкрещя

от страст -

докато любиш ме...

И ще го повтарям

всеки път -

когато искаш ме...

Обичам те! Тук и сега!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??