Аз съм тук, а ти си там,
противоположни страни.
Мислех,че съм Ева, а ти моя Адам,
а ти своята отрова разпространи.
Стоя замислена и се чудя,
какво намерих в теб.
Но съм на път да се пробудя,
пет пари не давам за теб.
Обясних ти се в любов,
искрено и непоколебимо.
А в замяна получих картоф,
и то суров.
Аз ще съм си тук, а ти там.
И ще си казвам
тирирам -тирирам!
© Mishel Все права защищены