5.09.2023 г., 16:05 ч.

Тук и там 

  Поезия » Свободен стих
494 0 2

Аз съм тук, а ти си там,

противоположни страни.

Мислех,че съм Ева, а ти моя Адам,

а ти своята отрова разпространи.

 

Стоя замислена и се чудя,

какво намерих в теб.

Но съм на път да се пробудя,

пет пари не давам за теб.

 

Обясних ти се в любов,

искрено и непоколебимо.

А в замяна получих картоф,

и то суров.

 

Аз ще съм си тук, а ти там.

И ще си казвам

тирирам -тирирам!

© Mishel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понеже имам произведение за Картофа ми се иска да подчертая, че тук авторката не говори за мен и няма предвид мен ..или поне не би трябвало доколкото ми е известно
  • Чудесен начин да изпуснеш парата...
Предложения
: ??:??