1 июл. 2010 г., 16:23

Тук...под цветното небе 

  Поэзия
409 0 0

Какво не бих дала да изчезне града.                            

Всичко бих дала да умра тук... сама.                         

Тук - под моето цветно небе,                                       

тук, с премрежени очи и празни ръце,                        

тук, със сломена душа и разбито сърце...


Какво не бих дала да има само небе.                            
Всичко бих дала да остана просто... дете.                 

Дете - с чиста душа и невинно лице,                         

дете, което се взира в небето и... безмълвно зове.  

 

Какво не бих дала с дъжда да поиграя.                     

Всичко бих дала тук точно да умра -

замечтана под моето цветно небе...                                                     

Тук - насред всички пламтящи цветове,                   

тук, където обгръщам слънцето с ръце,                    

тук, където животът не е само една мечта,

която свършва със... смъртта...

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??