18 апр. 2007 г., 23:28

ТУК СИ 

  Поэзия
532 0 7



Върни се, птиче –

лястовиче...

Върни се  ласка

            преживяна. 

Тук някой те

            жадува и обича.

И ето, пролетта

                 подхвана

неповторимата си песен -

трио с капчуци и

            със славееви

сладкогласни звуци...

Предвестниче на

толкова надежди,

не спирай по средата на

своя път съдбовен.

И пролетните багри

            с обич пак довеждай

във този свят красив, и мъдър,

мир многовековен!


 

16.04.2007год

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??