Върни се, птиче –
лястовиче...
Върни се ласка
преживяна.
Тук някой те
жадува и обича.
И ето, пролетта
подхвана
неповторимата си песен -
трио с капчуци и
със славееви
сладкогласни звуци...
Предвестниче на
толкова надежди,
не спирай по средата на
своя път съдбовен.
И пролетните багри
с обич пак довеждай
във този свят красив, и мъдър,
мир многовековен!
16.04.2007год
© Мери Попинз Всички права запазени