5 июл. 2008 г., 10:45

тук съм 

  Поэзия » Гражданская
741 0 7

Аз се  върнах и без да искам

седнах пред белия лист.

За да се срещна пак с буквите

и да създам поредния стих.

 

Не съм се променил много,

аз съм си същият мил човек.

Оставам към всички отворен,

нали сме в новия век.

 

Аз пак обичам и този път обичам истински,

защото не веднъж съм грешил.

Искам да стигна върховете планински,

няма да спирам, така съм решил!

 

 

© Явор Перфанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??