16 окт. 2010 г., 22:43

Тук съм сега 

  Поэзия » Любовная
902 0 0


Знам, ще ти липсвам, когато си тръгна,
но не мисли за мига на раздяла,
тук съм сега и ти си до мене,
и любовта си - дай ми я цяла...



© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??