Oct 16, 2010, 10:43 PM

Тук съм сега 

  Poetry » Love
910 0 0


Знам, ще ти липсвам, когато си тръгна,
но не мисли за мига на раздяла,
тук съм сега и ти си до мене,
и любовта си - дай ми я цяла...



© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??