2 авг. 2009 г., 22:36

Тук-Там 

  Поэзия » Юмористическая
642 0 12

Бузлуджански полъх

 

 

Там,

преди сто лета.

Там

бе един цвета.

И в онез години

бяхме „жълти”, „сини”...

все Там.

 

Там,

преди сто лета.

Там,

ала и сега

споменът ни връща

все в онази Къща.

Все Там.

 

Тук

времето покри,

Тук

шашми и игри.

Всички променени,

с новите премени

сме Тук.

 

Тук

друг е днес светът.

Тук

друг ни е цветът.

Партийо, прости ни,

но и в тез години

сме Тук.

Ние пак сме Тук!

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??