8 мар. 2009 г., 04:22

Твое произведение 

  Поэзия » Любовная
445 0 0

Научих се от тебе да обичам.
Пак от теб научих как разбиват се сърца.
От теб прихванах онзи поглед, който плаши малките деца.
Усмивка лъчезарна придаде ми незнайно как.
Научих се да тръгвам, без да казвам сбогом
и после да се връщам, без да давам обяснения.
Заради тебе спрях да плача,
но не започнах повече да се усмихвам.
Любовта и омразата научи да се бият вътре във мен,
радостта и тъгата - да си играят с мойте сетива.
Погледни ме и кажи - харесвам ли ти?
Погледни ме - ти създаде ме така!

© ЯнКа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??